-Naha Milih Kami-


  • Kapasitas. Kakuatan

    Pangalaman 18 taun dina produksi bahan kimia electroplating 5000 méter pasagi tina dasarna nyalira


    TAMBIH DEUI

  • Kualifikasi. Kakuatan

    Éta ngagaduhan dua patén penemuan nasional sareng genep patén modél utiliti.


    TAMBIH DEUI

  • R & D. Kakuatan

    Formula produkna asalna tina laboratorium Éropa sareng Amérika, kalayan dukungan téknis ti insinyur Éropa sareng Amérika, sareng damel kerjasama sareng universitas sareng akademi domestik;


    TAMBIH DEUI

  • Palayanan. Kakuatan

    Pasukan jasa téknis anu kuat, tiasa nyayogikeun jasa pendukung anu patali numutkeun spésiés plating anu direncanakeun ku konsumén sareng skala pamekaran garis plating kahareup


    TAMBIH DEUI

  • Produk. Kakuatan

    Perumusan produk asalna tina laboratorium Éropa sareng Amérika, sareng bahan baku inti dianggo di Jerman basf, kimia dow Amérika.


    TAMBIH DEUI

  • Rupa-rupa aplikasi

    Produkna seueur dianggo pikeun nyumponan paménta electroplating industri anu béda.

    TAMBIH DEUI


Guangdong Bigely Technology Co., Ltd.Didirikeun taun 2003, mangrupikeun perusahaan téknologi tingkat tinggi propinsi kalayan inovasi mandiri tina hak cipta intelektual, pikeun difokuskeun aktipitas panilitian kimia pangwangunan permukaan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa, komitmen pikeun nyayogikeun nasabah produk anyar sareng solusi, sistem dukungan teknis sareng sistem jasa anu sampurna, ngabantosan para nasabah pikeun pamit kana masalah plating sareng nyiptakeun nilai. Usaha utama ngaliput aditif electroplating, aditif kimia PCB, agén pangubaran permukaan aluminium.